РУМЕНЕКС ИН ООД ВАРНА  и офисът в гр. София предлага комплексни хотелски системи, с високо ниво на сигурност и безопасност:  Хотелски брави с карти (унифицирани криптирани карти с висока защита), за контрол на достъп до хотелските стаи, спа център, заведения, развлечения, вътрешен кредит (безкасово плащане) и други услуги;  Енергоспеставяща система;   Паркинг система;  Алармена система;  Пожароизвестяване;  Видеонаблюдение;  SOS паник система за хотелските бани;  Телефонна централа. Хотелските ни системи покриват всички условия за категоризация на хотела и са гаранция за сигурност и спокойствие на гостите, като покачват хотелския рейтинг. Дейността на фирмата е основно на територията на град София, град Варна и областта.

РУМЕНЕКС ИН  ООД ВАРНА  предлага хотелски брави по нова криптирана и надеждна RFID 2.4GHz безконтактна технология, много по сигурна и ефективна срещу саботаж, от масовите RFID 2.4GHz хотелски брави. Отличават се със стилен дизайн, които се вписва във всеки интериор, като осигуряват максимална сигурност на хотела, при лесна поддръжка и дълга експлоатация. С нашите хотелски брави, може да сте сигурни че имущество Ви и гости Ви са максимално защитени.

Част от предимствата на нашите хотелски брави са:

  • съвместимост с ANSI и DIN
  • функция „паник“ и въможност за отваряне отвътре;
  • високоустойчиви закалени срещу пробиване метални планки и шилдове, със скрити болтове за висока сигурност и изчистен дизайн;
  • индикация „изтощена батерия“;
  • осигурена възможност за аварийно отваряне, чрез специализирано външно устройство;
  • енергонезависима памет.

 

Предлагаме изцяло безжична SOS паник система за хотелските бани (аварийно известяване). Монтират се безжични паник бутони, приемници и репитери, посредством които след натискане се сигнализира на рецепция, в коя стая е използван бутон. Служебно лице по сигурността извършва проверка и предприема необходимите действия. Не е необходимо окабеляване, а вградените стандартни батерии се сменят на 2 години.

 

Галерия Хотелски системи