Проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение от РУМЕНЕКС ИН ООД ВАРНА

Системите за видеонаблюдение осигуряват контрол на обекти, чрез запис на аудио и видео, което води до намаляване на разходите и увеличаване на приходите, осигуряване на сигурност и спокойствие на достъпни цени. Освен възможността за преглеждане на записите през интернет, системите позволяват известяване на дадено събитие чрез sms или e-mail, както и много други гъвкави и полезни възможности и настройки. Видеонаблюдението ще осигури защита на вашия бизнес, офис или дом без компромис. Ще получите максимален контрол над вашия бизнес, сигурност и спокойствие за вас, вашите служители, клиенти и близки. Изграждаме съвременни и функционални системи за видеонаблюдение, съобразени с необходимостите и бюджета на клиентите. Внедряването на видеонаблюдение и инсталирането на охранителни камери и микрофони е най-ефективно от всички други познати решения за сигурност и охрана за  установяване на кражби и злоупотреби, контрол на трафик, котрол на служители и посетители.

РУМЕНЕКС ИН  ООД - Варна осигурява проектиране , доставка на оборудване, инсталиране, обучение, гаранционна и следгаранционна поддръжка и сервиз без компромис. Успешната реализация на проекта зависи от правилния подбор на камери за видеонаблюдение, обективи, DVR система, технология. Дейността на фирмата е основно на територията на град София, град Варна и областта.
HD-TVI е уникална технология, позволяваща пренос на видеосигнал с 2-мегапикселова резолюция и аудиосигнал по стандартен коаксиален кабел на разстояние до 500 м. С технологията получавате висока резолюция, с качество на IP камери и в пъти по-добра цена. Обновете старата си ситема за видеонаблюдение до Full HD 1080p /2Mpix - 1920х1080 пиксела / с минимални разходи. HD-TVI системите не изискват изграждането и конфигурирането на мрежова преносна среда LAN, а използват традиционната схема на свързване с коаксиален кабел и BNC конектори между камерата и DVR у-вото, което прави възможно използването дори на съществуващи стари коаксиални трасета. Поради липса на компресиране на сигнала, HD-TVI технологията позволява наблюдение с 2-мегапикселова резолюция без закъснение и накъсване, лесно за конфигуриране. Не се използват допълнителни активни и мрежови у-ва, софтуер и сървъри, не е необходимо допълнително сложно обучение на потребителите. HD-TVI системата е оптимално изгоден вариант, надежден, лесен и опростен за инсталация, осигуряващ преход към 2-мегапикселово Full HD 1080p видеонаблюдение. HD-TVI рекордерите са хибридни и поддържат едновременно HD-TVI камери, стандартни аналогови камери и мрежови IP камери. Ако имате стари аналогови камери и видеорекордер и искате да подобрите морално остарялата си система, това е вашето решение, като се използва старото окабеляване. Менюто е на Български език, лесни са за конфигуриране, функциите са разнообразни и покриват всяко изискване.

Основните предимства на HD-TVI технологията са:
   - Висока FullHD 1080P 2-мегапикселова резолюция (1920х1080 пиксела)
   - Лесна инсталация, надеждна работа, високо качество на образа
   - Няма нужда от мрежова среда, трафик и устройства, IP умения и настройки
   - Без нужда от преокабеляване при стари системи
   - Голяма дължина на кабелните трасета (до 500 м. с 2-мегапикселово качество)
   - Пренос на видео, аудио и данни по коаксиалния кабел
   - Пренос на видео, аудио и данни по UTP кабел - усукана двойка
   - Възможно комбиниране на HD-TVI камери, стандартни аналогови камери и мрежови IP камери

IP (интернет протокол) камерите и системите за видеонаблюдение предлагат най-високо качество и възможности, могат да се интегрират лесно в наличните информационни системи, да комуникират едновременно с няколко приложения.  Предоставят възможност за наблюдение от всяка точка на света в реално време, съвместими са с всяка компютърна мрежа, заради отворения стандарт на интернет протоколите. Интегрират се гъвкаво към системи за сигурност, но също могат да функционират и като самостоятелни решения, предлагащи неограничени възможности за настройки, чрез вграден софтуерен пакет за конфигурация. Техническите характеристики на IP камерите се разширяват чрез закупуване на специализиран софтуер, с поддръжка на сложни аналитични функции, бази данни, с цел откриване на лица, проене на хора, прочитане на знаци и регистрационни номера, следене на обекти и други. През Ethernet интерфейса, една IP камера от висок клас може да предава данни в реално време до неограничен брой потребители на IP мрежата. Предимство на IP камерите е едновременното предаване на видео и двупосочно аудио.

Галерия Видеонаблюдение