РУМЕНЕКС ИН ООД  е основана през 2011 г.  За няколко години се наложихме като сериозен доставчик, инсталатор и интегратор на системи за сигурност, в това число :  

- хотелски системи
- пожароизвестяване
- компютърни мрежи
- видеонаблюдение и други. 

Фирмата е ориентирана както към корпоративни клиенти, хотелски вериги, болници, учебни заведения, обществени институции, така и към средни и малки фирми от всички сфери на дейност и частни лица.

Отличната ни репутация и натрупания опит в изпълнението на редица проекти, са гаранция за безкомпромисно качество при инсталирането и внедряването на системите.  В резултат клиентите получават достъп до доказани авангардни технологии, при сведени до минимум енергийни и експлоатационни разходи.

Фирмата извършва монтаж и ремонт на системи за сигурност и охрана, видеонаблюдение, контрол на достъпа, домофонна техника, пожароизвестяване и оповестяване, структурно окабеляване и др. Дейността на фирмата е основно на територията на град София, град Варна и областта.

Специализираният сервизен център на РУМЕНЕКС ИН  ООД е оборудван със съвременна техника за извършване на гаранционна и извънгаранционна поддръжка и висококачествен ремонт от квалифицирани сервизни инженери. Разполагаме с офиси както в гр. София, така и в гр. Варна

Имаме индивидуален подход към всеки клиент, бързо и ефективно решаваме проблемите, а нашият мотивиран екип е ключов фактор за успеха ни !

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

На 01.10.2015г. фирма РУМЕНЕКС ИН ООД откри основен офис и сервиз във Варна, бул. Владислав Варненчик 9